Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

De Cruijff Speelronde

De Cruijff Speelronde

Op 25 april zou Johan Cruijff 75 jaar zijn geworden. Daarom staat dit Eredivisie-weekend in het tegen van Johan Cruijff en zijn nalatenschap: de Johan Cruyff Foundation.
We care for PSV

We care for PSV

Als founder en strategisch innovatiepartner van PSV viert Philips de bekerwinst met alle PSV’ers. Dus ook met de jongste fans op de kinderafdeling van het Catharina Ziekenhuis. Zo maakt Philips het leven ieder dag een stukje beter.
Hoogtepunt Bekerfinale

Hoogtepunt Bekerfinale

Na een zinderende finale is de TOTO KNVB Beker in Eindhoven geland. Samen met de Brainport Partners en PSV hebben we twee fans een wel heel bijzondere reis kunnen bieden. Heb jij ze voorbij zien vliegen?
Voetbalpassie wint SponsorRing

Voetbalpassie wint SponsorRing

Albert Heijn is maandagavond tijdens de SponsorRingen awardshow bekroond voor Voetbalpassie met een zilveren SponsorRing in de categorie sport.
#SameDream

#SameDream

Een niet eerder vertoond partnership in de vrouwensport: DHL Parcel is vanaf vandaag logistiek partner en sponsor van de nationale vrouwenteams in het voetbal, hockey, volleybal en handbal.
Een aanmoediging uit duizenden

Een aanmoediging uit duizenden

De Hardloopsupporter is onmisbaar tijdens de NN Marathon Rotterdam. Al vijf jaar zorgen we met duizenden aanmoedigingsvideo’s op het zwaarste punt voor een laatste zetje richting de finish.
Shirtsponsor Inspirience

Shirtsponsor Inspirience

De Eredivisie telt circa 54 shirtsponsoren met ieder eigen doelstellingen. Eén ding hebben ze gemeen: allemaal willen ze het maximale uit hun partnership halen. Het Shirtsponsor Inspirience bood hen de kans om elkaar te ontmoeten en te inspireren.
NPM Beachrun

NPM Beachrun

Jouw gezonde spieren inzetten voor zieke spieren. Voor NPM organiseerde we de NPM Beach Run; een hardloopwedstrijd die in het teken staat van zoveel mogelijk geld ophalen voor Spieren voor Spieren.
Golazo Groep neemt esportsplatform Kayzr over

Golazo Groep neemt esportsplatform Kayzr over

Met de overname zet Triple Double een grote stap in esports. De interesse in esports, gaming en gamificatie neemt ieder jaar exponentieel toe, ook in de sport. Golazo nam de voorbije jaren al wat initiatieven op het vlak van digitale en virtuele challenges.
Vrijdag de 14e

Vrijdag de 14e

Sinds vorig jaar is de Cruyff Foundation de officiële maatschappelijk partner van de Keuken Kampioen Divisie. Speelronde 31 stond afgelopen weekend geheel in het teken van het 25-jarig bestaan van de Johan Cruyff Foundation.
#WelkomSanne

#WelkomSanne

Sanne Janssen is toegevoegd aan het team van Triple Double als Digitaal strateeg. Sanne is verantwoordelijk om de ambities van Triple Double in het digitale domein verder tot uiting te brengen.
TeamNL vereeuwigd in Schilderswijk

TeamNL vereeuwigd in Schilderswijk

Binnen iets meer dan een half jaar werden er twee Olympische en twee Paralympische Spelen georganiseerd. Bijzondere edities, zonder fans en familie op de tribunes. Niettemin hebben de prestaties van TeamNL ons land geïnspireerd.
Groene supporters

Groene supporters

Naast oranje was Campina-groen de meest opvallende kleur bij het ISU World Cup schaatsen. Ruim 2.800 consumenten, melkveehouders en medewerkers van Campina steunden de Nederlandse schaatsers bij de finale van het schaatsseizoen.
World Padel Tour komt naar Nederland

World Padel Tour komt naar Nederland

Het grootste padeltoernooi van de wereld gaat voor het eerst in Nederland plaatsvinden. Van 26 september t/m 2 oktober wordt Amsterdam het speelterrein van de World Padel Tour en verwelkomt het toernooi de beste padelspelers ter wereld.
#WelkomJornEnRemco

#WelkomJornEnRemco

Ons creatieve team is per direct versterkt met Jorn Schakenraad en Remco Steijvers. Beide creatieven hebben hun eigen route bewandeld voor hun komst naar Eindhoven.
Plaza Padel opent vijfde plaza

Plaza Padel opent vijfde plaza

Plaza Padel heeft de deuren geopend van haar nieuwste locatie in Amsterdam. De voormalige discotheek aan de Mekongweg is omgetoverd tot een volwaardig padelcentrum.
25 jaar Johan Cruyff Foundation

25 jaar Johan Cruyff Foundation

Vandaag op 8 februari 2022 is het 25 jaar geleden dat Johan Cruijff zijn Foundation oprichtte. Na een legendarische carrière als speler en trainer had Cruijff nog een grote droom: ruimte creëren voor kwetsbare kinderen om te bewegen.
TeamNL Thuissupport

TeamNL Thuissupport

De sporters van TeamNL geven alles om tijdens de Winterspelen in Beijing voor de medailles te gaan. Dit jaar helaas zonder de steun van familie, vrienden en fans. Daar liet NOC*NSF het niet bij zitten en biedt hen de mogelijkheid om de sporters vanuit Nederland aan te moedigen.
Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar maakt na ruim 5 jaar Triple Double per 1 februari 2022 de overstap naar Golazo Sports. Samen met Triple Double, Peak4 en Arko Sports Media maakt Golazo Sports onderdeel uit van Golazo Nederland. Als Manager Projectmanagement, Communications & Customer Care vormt Dagmar samen met Wim Nuyts de operationele leiding.
Formula E-learning

Formula E-learning

Naast de Formule 1, levert Nederland ook in de Formula E de wereldkampioen: Nyck de Vries. Toch is die klasse relatief onbekend in Nederland. De hoogste tijd voor DS Automobiles om daar verandering in te brengen.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?