PSV Walk of Fame geopend

Bij het Philips Stadion hebben energiedirect.nl en PSV elf PSV-helden vereeuwigd. Energiedirect.nl verlaat na zes seizoenen het shirt van PSV en bedankt hiermee alle fans van de club. De komende seizoenen blijft energiedirect.nl als official partner aan PSV verbonden.

Ruud van Nistelrooy, Luc Nilis, Ronaldo, Hans van Breukelen, Phillip Cocu, Arjen Robben, Gomes, Berry van Aerle, Mark van Bommel, Mateja Kezman en wijlen Willy van der Kuijlen vormen de eerste selectie van de PSV Walk of Fame. Van de voetballers zijn de voetafdrukken te vinden, van de keepers zijn hun handafdrukken vereeuwigd in de tegels. De Walk of Fame werd feestelijk geopend door andere Cocu en Van Breukelen tijdens de PSV FANdag.

Triple Double, energiedirect.nl en PSV kozen ervoor om in eerste instantie elf tegels te leggen. Maar welke namen kies je dan? Maar liefst meer dan 11.000 fans hebben hebben hun top-3 ingestuurd. Uit al deze aanmeldingen is een top-11 gekomen, met spelers waarvan een vereeuwiging op dit moment mogelijk is. PSV en energiedirect.nl trekken samen op om dit moment in de toekomst uit te breiden.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates