BURO SPECO in een nieuw jasje

Een uniek onderwijsconcept krijgt ook dit jaar een vervolg. Voor het derde jaar op rij gaan studenten van de Fontys SPECO-opleiding aan de slag voor BURO SPECO. Het enige sportmarketingbureau in Nederland gerund door studenten.

Ambitieuze SPECO-studenten gaan een heel schooljaar zelfstandig aan de slag met echte vraagstukken uit het werkveld. Zij werken onder de supervisie van sportmarketeers van Triple Double en worden gecoacht door een SPECO-docent. De studenten werken vanuit een eigen kantoor bij Triple Double in SX. Eerder werkte BURO SPECO onder andere voor de Triathlonbond, GoodHabitz, Keuken Kampioen Divisie, Jeugdfonds Sport en Cultuur en meer.

‘De jeugd heeft de toekomst. Wij zetten onze expertise daarom graag in om sportmarketingtalenten nog beter voor te bereiden op ons soms complexe werkveld. Het is fijn en goed dat we hierin kunnen optrekken met een erkende onderwijsinstelling als Fontys.’

— Hanneke Jaanen, Client Director Triple Double

Team
Het nieuwe team van BURO SPECO bestaat uit Joeri Dielissen (projectmanager), Mark van den Beucken (all-rounder), Demi Verheijen (creatief), Remy van der Windt (communicatie) en Freek van Heertum (vormgeving). Meer weten over de teamleden? Ze stellen zich voor op www.burospeco.nl.

Samenwerken
BURO SPECO heeft nog ruimte voor extra projecten. Benieuwd naar de huidige werkzaamheden van dit team, of heb je een project dat je graag met deze talenten oppakt? Mail dan naar info@burospeco.nl

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates