Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

PSV Walk of Fame geopend

PSV Walk of Fame geopend

Bij het Philips Stadion hebben energiedirect.nl en PSV elf PSV-helden vereeuwigd. Energiedirect.nl verlaat na zes seizoenen het shirt van PSV en bedankt hiermee alle fans van de club. De komende seizoenen blijft energiedirect.nl als official partner aan PSV verbonden.
Brilliant Blue

Brilliant Blue

De kleur blauw en PSV zijn al decennialang met elkaar verbonden. Alle blauwe PSV-tenues uit het verleden vormen samen de (nieuwe) blauwe kleur van het derde tenue dat PSV en Puma vandaag lanceerden.
Supporter van Oranjevrouwen

Supporter van Oranjevrouwen

Om topprestaties te leveren heb je supporters nodig. Daarom biedt DHL rondom het WK Hockey en het EK Vrouwenvoetbal Nederland de kans om supporter te worden van de Oranjevrouwen.
Samen wedstrijdfit

Samen wedstrijdfit

Heracles Almelo presenteert – in samenwerking met Unibet – het programma ‘Heracles FIT’. Een leefstijl-programma waarbij supporters van de club onder professionele begeleiding gezamenlijk weer wedstrijdfit worden.
TeamNL@work

TeamNL@work

Worden wie je bent, daar draait personal branding om. Wie ben je? Waar sta je voor en wat drijft je? Allemaal vragen waar sporters van TeamNL niet dagelijks bij stil staan. Terwijl als ze het antwoord erop weten, het veel richting geeft tijdens, maar ook ná hun carrière.
NN Rivals Run

NN Rivals Run

Hardlopen als stad tegen stad. Arnhem tegen Nijmegen. Met de eerste editie van de NN Rivals Run is een nieuw hardloop-format geboren. Welke stad is als eerste met 75 mensen in Elst, het exacte middelpunt tussen beide steden?
Home of Heroes

Home of Heroes

Ontmoet The Force, The Energy, The Wonder and The Magician in het gloednieuwe PUMA-thuisshirt van PSV.
Triple Double bestaat 25 jaar!

Triple Double bestaat 25 jaar!

Wij zijn nooit een bureau geweest dat veel achteruit kijkt, maar vooral relevant en betekenisvol wil blijven voor de toekomst. Immers, de rol van sport in onze maatschappij wordt steeds groter en belangrijker. Maar tegelijkertijd moeten mooie mijlpalen worden gevierd!
Maak sport eerlijk.

Maak sport eerlijk.

Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van La Vuelta Holanda 2022. In aanloop naar de eerste drie etappes op Nederlandse bodem wordt met de campagne ‘Maak sport eerlijk.’ aandacht gevraagd en fondsen geworven voor het mogelijk maken van sport voor iedereen.
De Kist Cup

De Kist Cup

Simon Kistemaker, cultureel erfgoed. Als trainer van Telstar en de Graafschap stond hij voor voetbal van het meest knoestige en ongecompliceerde soort. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn. “Gewoon je kloten eraf werken”.
Booming Padel

Booming Padel

Met de opening van Plaza Padel Maastricht kunnen liefhebbers op steeds meer plekken de razend populaire sport ervaren. Een community waar ook bedrijven zich graag aan verbinden.
Unibet. Jouw Teamsponsor.

Unibet. Jouw Teamsponsor.

Het amateurvoetbal, het hart van ons voetbal. Waar je wekelijks het beste uit jezelf haalt. Maar je weet ook, in werkelijkheid kun je wel een steuntje in de rug gebruiken.
Wereldprimeur La Vuelta Holanda

Wereldprimeur La Vuelta Holanda

Waar normaal gesproken een reclamekaravaan de renners vooruitgaat tijdens een grote wielerronde, heeft La Vuelta Holanda een primeur. De Groene Karavaan, met energie van Essent, is een duurzaam alternatief voor de traditionele karavaan.
Afstuderen bij BURO SPECO

Afstuderen bij BURO SPECO

BURO SPECO is een sportmarketingbureau gerund door vijf studenten van de opleiding SPECO. Ze worden ondersteund door sportmarketeers van Triple Double en leren op die manier de fijne kneepjes van het vak.
De liefde voor PSV in beton gegoten

De liefde voor PSV in beton gegoten

Als dank naar (de fans van) PSV en als startschot van de nieuwe periode als 'official partner', onthult energiedirect.nl een officiële Walk of Fame bij het Philips Stadion.
Sla je wereldbal met KLM!

Sla je wereldbal met KLM!

Bezoekers van de Dutch Open konden een poging wagen een echte wereldbal te slaan. Op een speciaal ontworpen green in de vorm van een wereldkaart - gelegen in een waterbak - probeerden ruim 2.000 bezoekers vanaf 20 meter een hole-in-one te slaan.
Nieuwe visual identity voor Triple Double

Nieuwe visual identity voor Triple Double

In het jaar dat Triple Double 25 jaar bestaat voert het sportmarketingbureau een nieuwe huisstijl door. Het kenmerkende schild wordt vervangen door de cijfers 32, het groen maakt plaats voor een nieuw kleurenpalet.
Unieke rode trui voor La Vuelta Holanda

Unieke rode trui voor La Vuelta Holanda

Over 100 dagen start La Vuelta, één van de grootste wielerevenementen ter wereld, in Nederland. Om de campagne te lanceren, bracht een peloton onder leiding van Joop Zoetemelk een unieke rode trui van Breda, via ’s-Hertogenbosch naar Utrecht.
De Smaakmakers van de Toekomst

De Smaakmakers van de Toekomst

Tijdens de eerste editie van het Kampioensdiner kregen de spelers van de Keuken Kampioen Divisie het podium dat zij verdienden. In de Orangerie was het Bondscoach Louis van Gaal die de Gouden Schilden uitreikte aan onder andere Beste Speler, Beste Talent en Beste Keeper.
Speciaal wedstrijdshirt voor RKC Waalwijk

Speciaal wedstrijdshirt voor RKC Waalwijk

De 10-jarige Lianne Koskamp ontwierp een speciaal wedstrijdshirt voor RKC Waalwijk om aandacht te vragen voor Villa Pardoes. Tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen liepen alle spelers in haar ontwerp het veld op.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?