De aftrap van jouw weekend

Vrijdagavond hebben supporters gezamenlijk het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen afgetrapt. Het is nog niet eerder gebeurd dat supporters van beide clubs collectief de competitie in gang brengen.

Bij de zeven vrijdagavond-duels van de eerste speelronde gaven supporters van beide ploegen het startsein door gezamenlijk af te trappen. Deze toegankelijkheid kenmerkt de Keuken Kampioen Divisie, net als het verrassende karakter én de vrijdag als belangrijkste speeldag. Het bezoeken van een wedstrijd met vrienden of familie op vrijdag, is voor velen dan ook de ideale aftrap van het weekend. De Keuken Kampioen Divisie verspreidt de campagne 'De aftrap van jouw weekend' - ontwikkeld door Triple Double en Scheepens - komende weken via de kanalen van SLAM, Voetbalzone en ESPN.

Het was tevens de aftrap van het jubileumseizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Vijf jaar geleden verbond Keuken Kampioen zich als naamgever aan de competitie. Met de toetreding van Willem II, PEC Zwolle en Heracles Almelo belooft het ook dit jaar weer een ongekend spannend seizoen te worden.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates