Energiedirect.nl en Triple Double verlengen samenwerking

Van de eerste handtekening tot de PSV Walk of Fame. Energiedirect.nl en Triple Double werken al sinds 2016 onafgebroken samen. En dit blijven we doen.

Energiedirect.nl heeft na zes seizoenen het shirt van PSV verlaten, maar blijft de komende twee jaar als ‘official partner’ verbonden aan de club. “De clubliefde spat er af bij energiedirect.nl. En dat is waarom wij zo trots zijn om ook de komende seizoenen mee te werken aan dit partnership. De PSV-supporters staan centraal en dat is terug te zien in alle activiteiten die we de afgelopen jaren samen hebben ontwikkeld en uitgerold. Oog voor de fans, humor en een gezonde dosis lef maken het we dat wij met heel veel plezier werken aan de projecten die nu op de rol staan”, aldus Hanneke Jaanen, Client Director bij Triple Double.

“Triple Double begeleidt ons al vanaf de eerste handtekening in de uitrol van ons partnership met PSV. Ze kennen ons merk, onze doelstellingen, onze tone of voice, maar ook die van de PSV-supporter. Dat ons contract met PSV ook meerdere malen is verlengd, toont aan dat het partnership en de strategie van Triple Double werkt. Ook de komende periode mogen PSV-fans weer het een en ander van ons verwachten. Daarover binnenkort meer!”

— Roel de Kok, Manager Branding & Media bij energiedirect.nl

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates