World Padel Tour strijkt neer in AFAS Live

Na een succesvolle eerste editie in 2022 keert de World Padel Tour (WPT) in oktober terug in Amsterdam. Afgelopen maandag werd bij BEAU bekendgemaakt dat het WPT Amsterdam Open dit najaar plaatsvindt in AFAS Live.

De World Padel Tour is het grootste padeltoernooi ter wereld met ook de beste padelspelers ter wereld. Binnen de WPT Amsterdam Open-organisatie is Triple Double eindverantwoordelijk en in de lead als het gaat om ticketing, marketing, communicatie en partnerships. Het eerste wapenfeit richting editie 2023 was de lancering. Deze bestond uit een kick-off voor partners, het opzetten van de ticketwebshop en -campagne, de ontwikkeling van de lanceringsvideo en de launch bij de talkshow BEAU. Na één dag werden er al meer dan 8.000 tickets verkocht.

De komende maanden gaat het team van Triple Double samen met toernooidirecteur John van Lottum (Deux Agency) en Golazo Sports aan de slag om ook van de 2e editie een succes te maken. Meer informatie over het event en tickets vind je hier: https://worldpadeltouramsterda....

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates