Nieuwe digitale experience voor TT Circuit Assen

Triple Double gaat een geheel vernieuwde website voor TT Circuit Assen maken. Doel van de samenwerking is de digitale experience verder te ontwikkelen voor de zeshonderdduizend auto- en motorliefhebbers die jaarlijks het fameuze circuit in Drenthe bezoeken.

Het TT Circuit Assen heeft een rijke historie en is sinds 1925 het thuishonk van opwindende motor- en autorace evenementen. Hoogtepunt op de kalender is de Motul TT Assen, die jaarlijks wordt bezocht door ruim 165-duizend toeschouwers. Veel van deze fans zijn vaste bezoekers van dit unieke mondiale evenement, dat traditioneel plaatsvindt in het laatste weekeind van juni. Met een nieuwe website wil het circuit zijn online aanwezigheid, bereik en ervaring voor de fans verder versterken. De nieuwe website wordt voor de zomer van dit jaar opgeleverd.

“Bezoekers gaan op de nieuwe website alles vinden over ons. Met de opzet van Triple Double steken we maximaal in op een optimaal gebruiksgemak én experience voor onze racefans. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking met Triple Double. Ze begrijpen onze behoeftes. We kijken dan ook erg uit naar het resultaat.”

— TT-directeur Peter Oosterbaan

“We zijn er trots op dat wij onze bijdrage mogen leveren aan een van de meest bijzondere sportlocaties van Nederland. Naast het grootste motorsportevenement en de unieke accommodatie met de grootste tribunecapaciteit heeft het TT Circuit Assen binnenkort ook een geweldige nieuwe online ervaring voor de fans”, aldus Sanne Janssen, digitaal strateeg bij Triple Double.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates