NK Running Blind

Nationale-Nederlanden is supporter van alle hardlopers. Zo ook van de lopers met een visuele beperking die tijdens de NN Zevenheuvelenloop streden voor het NK Running Blind; het officieuze kampioenschap waarbij zij samen met een buddy 15 kilometer lopen.

Om extra aandacht te vragen voor Stichting Running Blind liep Michel Butter, één van de snelste Nederlandse marathonlopers aller tijden, als buddy van Johanny mee met tijdens het NK.

Ook waren de startnummers van het NK Running Blind voorzien van braille, werd voor het eerst de NK Running Blind-wisseltrofee uitgereikt, namen we een speciale editie van de podcast Susy Q&A op én konden deelnemers aan het NK hun naam in braille terugvinden op de bekende namenwand. Zo was Nationale-Nederlanden met recht supporter van álle hardlopers.

Als supporter van alle hardlopers geven we iedereen de support om een verandering – naar een gezonder, fitter leven - aan te gaan. Daarom zijn we partner van Stichting Running Blind en initiatiefnemer van het NK Running Blind tijdens de NN Zevenheulvenloop. Samen met Triple Double geven we daarmee deze lopers de aandacht die ze verdienen.

— Carola Ticheler, Sponsorship manager NN Group

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates