Triple Double breidt digitale team verder uit

Onze liefde voor sport is onvoorwaardelijk en blijven we opnieuw ontdekken met mooie klanten en de nieuwste ontwikkelingen in de sportwereld. Daarom breiden wij onze (digitale) diensten per 2023 verder uit. Wij zijn hiervoor per direct op zoek naar digitale talenten om ons team te versterken.

Op het gebied van sportmarketing en sponsoring is de afgelopen jaren enorm veel veranderd. Dat vraagt om een naadloze toepassing van off- en online touchpoints om zo een maximaal effect van communicatiestrategie of campagne te behalen. Het uitbreiden van ons team met drie digitale specialisten moet ervoor zorgen dat we nog betere resultaten halen, zodat we blijven voldoen aan onze belofte ‘make sports count’. Van strategie, tot creatie en uitrol… wij gaan altijd voor de winst!

Ons digitale team wordt versterkt met specialisten op het gebied van content, advertising en creatie. Met deze aanvullingen verbreden we onze expertise, en kunnen we onze klanten helpen nóg scherper het vizier te stellen op de kansen die de huidige digitale wereld te bieden heeft. Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op met onze digital lead Sanne Janssen via sanne@tripledouble.nl. De vacatures vindt je hier.

Het digitale team is onderdeel van Triple Double en heeft een centrale rol in de Golazo Groep. Dit betekent een divers aanbod aan werk en verantwoordelijkheden.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates