Updates

News in words and pictures.

Triple Double werkt voor een brede selectie van topmerken. En daar zijn we best trots op. Samen zetten we grote stappen met volop resultaat. Elke dag opnieuw. Daarom hieronder ons meest recente werk. Mooi werk, aldus onszelf...

Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar maakt na ruim 5 jaar Triple Double per 1 februari 2022 de overstap naar Golazo Sports. Samen met Triple Double, Peak4 en Arko Sports Media maakt Golazo Sports onderdeel uit van Golazo Nederland. Als Manager Projectmanagement, Communications & Customer Care vormt Dagmar samen met Wim Nuyts de operationele leiding.
Formula E-learning

Formula E-learning

Naast de Formule 1, levert Nederland ook in de Formula E de wereldkampioen: Nyck de Vries. Toch is die klasse relatief onbekend in Nederland. De hoogste tijd voor DS Automobiles om daar verandering in te brengen.
De Thuiswedstrijd

De Thuiswedstrijd

“Vertel nog eens opa, van dat veldje, van heel vroeger…”. Philips staat aan de basis van het verleden, het heden en de toekomst van PSV. Dit lijkt voor iedereen vanzelfsprekendheid, maar de wereld verandert en iedere dag komen er nieuwe fans bij.
Mijlpaal: OKT Curling van start

Mijlpaal: OKT Curling van start

Dit weekend start voor Nederland het Olympisch Kwalificatie Toernooi Curling 2021. Morgen speelt het in Leeuwarden haar eerste wedstrijd tegen Denemarken. Een unieke kans om zich voor het eerst te plaatsen voor de Olympische Winterspelen.
Een MEGA warme kerst

Een MEGA warme kerst

Groot, groter, grootst. De zesde editie van de PSV kersttrui is op grootse wijze onthult door energiedirect.nl. Aan het NH Hotel in Eindhoven, hangt vanaf vandaag de grootste kersttrui van Europa.
Handen op elkaar met de Hartstichting

Handen op elkaar met de Hartstichting

Vandaag, op 6 december, vieren we dat er overal in Nederland binnen zes minuten gestart kan worden met reanimeren bij een hartstilstand.
Ontdek de Eredivisie

Ontdek de Eredivisie

Hoera! De Eredivisie bestaat dit seizoen 65 jaar. En om dit te vieren, hebben we ruim 300 locaties samengebracht op één platform. Bezoek deze bijzondere locaties en ontdek de voetbalcultuur van Nederland.
Chef Keuken Kampioen Divisie

Chef Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie is misschien wel de spannendste competitie van Europa. Maar daarnaast geven ook de toegankelijkheid, hartelijkheid en het Hollandse karakter de competitie kleur. Chef Keuken Kampioen Divisie, brengt vanaf vandaag als razende reporter de fans met een wekelijkse video dichter bij deze prachtige Divisie.
Nieuwe TD-er: Iris Smulders

Nieuwe TD-er: Iris Smulders

Vanaf 1 september versterkt Iris Smulders het partnership team van Triple Double. Ze brengt haar achtergronden in de sport (KNLTB) en in de bureauwereld (New. Brand Activators.) nu samen in haar nieuwe rol als partnershipmanager.
Een winnende mix

Een winnende mix

De wereldwijde vraag naar sport en bewegen neemt de komende tien jaar structureel toe en we kijken meer live sport dan ooit. Sportmarketing is daarom voor veel organisaties een belangrijk onderdeel van hun marketingmix en bedrijfsstrategie. Onderzoek, sportmarketing en reguliere media kunnen elkaar hierin nog meer versterken. Daarom slaan Triple Double, Markteffect en Abovo Maxlead de handen ineen.
Gracias Waalwijk

Gracias Waalwijk

Plaza Padel heeft officieel de deuren van haar derde indoor padel locatie in Nederland geopend in Waalwijk. Het industriële pand aan de Elzenweg is omgetoverd tot een waar padel walhalla.
The Federation

The Federation

Wij geloven dat sport de kracht heeft om impact te maken en van betekenis te zijn voor alle mensen. Daarom presenteren we aan sportbonden, goede doelen en andere rechtenhouders in de sport een nieuw concept: The Federation.
De magie van Formule 1

De magie van Formule 1

Plaatsnemen in een racewagen is niet voor iedereen weggelegd, maar wel een droom van velen. Dat werd rondom de Dutch Grand Prix nog maar eens bevestigd. CM.com zorgde ervoor dat fans voor even konden ervaren hoe dat voelt.
Behind you for what's ahead

Behind you for what's ahead

Sinds dit jaar is Allianz partner van het Watersportverbond en TeamAllianz. Een partnership met een eigen verhaal. Een verhaal over nieuwsgierigheid en een inspirerende wereld vol met kansen.
Voetbalpassie

Voetbalpassie

Afgelopen jaar stond het amateurvoetbal voor een groot deel stil. Een groot gemis voor alle spelers en iedereen die bij voetbal betrokken is. Maar ook de clubkas had hieronder te lijden. Omdat amateurclubs juist nu een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, introduceert Albert Heijn – in samenwerking met de KNVB – Voetbalpassie. Een digitaal spaarprogramma om jouw lokale voetbalclub te steunen, simpelweg door boodschappen te doen bij Albert Heijn.
Wie had dat ooit gedacht?

Wie had dat ooit gedacht?

Een Nederlands curlingteam dat zich op een Olympisch Kwalificatie Toernooi in eigen land kan kwalificeren voor de Olympische Spelen. Die droom is dichterbij dan ooit. Want het Olympisch Kwalificatie Toernooi Curling - presented by Asito - vindt plaats van 4 t/m 19 december 2021 in de Elfstedenhal in Leeuwarden.
Stop nooit met spelen

Stop nooit met spelen

Daar zijn Jill Roord, Erik Scherder, Boswachter Tim, Juf Merel en Anne Appelo het helemaal mee eens. Daarom verbinden deze vijf nieuwe gezichten zich als ambassadeur aan Jantje Beton.
Kalvijn x Lesbos

Kalvijn x Lesbos

Sporten zorgt ervoor dat je alles even kunt vergeten. Daarom hebben de Johan Cruyff Foundation en Movement On The Ground samen een Cruyff Court aangelegd in het vluchtelingenkamp op Lesbos.
Van elke rit een eRally

Van elke rit een eRally

Bij het stoplicht net wat sneller optrekken of die ene bocht scherper aansnijden dan eigenlijk de bedoeling is. Als bestuurder zoeken we allemaal wel eens het randje op. En steeds vaker doen we dat in een elektrische auto.
GOUD.FM

GOUD.FM

Stedin is partner van Missie H2. De sponsor van TeamNL; Nederlands trots in Tokyo. Stedin volgt onze Olympische prestaties in Tokyo dan ook op de voet. Deze prestaties zijn in Nederland - vanwege het grote tijdsverschil - vooral in de ochtend te bewonderen. En je weet wat ze zeggen: de morgenstond heeft goud in de mond.

Team

Benieuwd naar het team van Triple Double?