Triple Double bestaat 25 jaar!

Wij zijn nooit een bureau geweest dat veel achteruit kijkt, maar vooral relevant en betekenisvol wil blijven voor de toekomst. Immers, de rol van sport in onze maatschappij wordt steeds groter en belangrijker. Maar tegelijkertijd moeten mooie mijlpalen worden gevierd!

Komend jaar organiseren we verschillende activiteiten om samen met onze klanten ons jubileum te vieren. En gisteravond trapten we af met alle mensen die Triple Double de afgelopen 25 jaar hebben gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een club van leuke en sportieve mensen, helemaal gek van sport, barstensvol energie en goeie ideeën! Daar liepen er gisteravond dus ongeveer 90 van rond op een rooftop op Strijp-T.

Natuurlijk met #1 founding father Bob van Oosterhout tot en met #136 Zev van Melick die vorige week zijn eerste contract tekende bij ons bureau. Maar ook met iconen als Frank van den Wall Bake en Frits Suèr, met drijvende krachten als Norberth Korsmit en Michel van Grunsven, met ontzettend veel leuke collega’s waarmee we door de jaren heen fantastisch hebben samengewerkt. Een paar honderd jaar sport en marketing ervaring op 100m2.

Heel trots op al deze mensen, op ons huidige topteam en op 25 jaar Triple Double. En de komende 25 jaar blijven we onze belofte ‘Make Sports Count’ waarmaken voor al onze opdrachtgevers en de sport!

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates