You’ll never walk Alone

Zoals Lee Towers zingt: “You’ll never walk Alone’. Als trotse hoofdsponsor van de NN Marathon Rotterdam was Nationale-Nederlanden afgelopen weekend supporter van álle hardlopers.

De NN Marathon Rotterdam, de mooiste. En ook buiten het hardlopen om laat NN zien wat er zo mooi is aan het event. Zo zochten deelnemers hun naam bij de NN Namenwand en NN Supportwall op de Marathon Sport Expo en lieten ze een handgeschreven aanmoediging achter. Op zaterdag verzorgde NN Running Team-ambassadeur Michel Butter een energieke warming-up bij de NN Kids Run én gaf hij het startschot. Bovendien liep hij als coach mee om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Een dag later brak het hoogtepunt van het weekend aan; de hele marathon. In de loop der jaren is de NN hardloopsupporter een vast onderdeel geworden van de Rotterdam Marathon. Zo werden duizenden lopers bij het 34-kilometerpunt verrast met een persoonlijke aanmoedigingsvideo. Mede dankzij een hartverwarmende oproep van Lee Towers werd een record van 11.539 (!) video’s ingezonden. Ook begeleidden we een recordaantal van 61 Pacers om lopers te helpen finishen binnen hun streeftijd.

Daar stopte het niet. Omdat Nationale-Nederlanden ook partner is van de Kunsthal Rotterdam en het Fotomuseum, maakten we het mogelijk dat lopers op vertoon hun startnummer gratis toegang kregen tot deze lokale musea.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates