Van topsporter naar sportmarketeer

Laurens van Leuken versterkt het sportmarketing team van Triple Double. De in Son & Breugel geboren Laurens heeft als keeper al zijn debuut gemaakt in de topsport, en maakt via een aantal tussenstappen nu zijn rentree als sportmarketeer in de topsport.

Laurens begon zijn carrière als doelman bij onder andere PSV, FC Eindhoven, Helmond Sport en VVV voordat hij de beslissing nam om voor zijn maatschappelijke carrière te kiezen. Die jaren brachten hem onder andere in Azië en Barcelona waar hij actief was bij respectievelijk Potential Asia en Hewlett Packard Enterprise. Sinds zijn terugkeer in Eindhoven werkte hij als Sales en Marketing Manager bij Edufax.

Laurens kijkt uit naar zijn rentree in de topsport: "Inmiddels zit ik een kleine 2 maanden bij Triple Double en ik kan niet anders zeggen dan dat ik nu al ontzettend enthousiast ben over de energie die hier heerst en mijn ogen uitkijk bij alle toffe projecten waar we mee bezig zijn. Bij Triple Double komen mijn passies voor sport en marketing, heel mooi samen."

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates