TT Circuit Assen lanceert nieuwe website

De nieuwe website van TT Circuit Assen is afgelopen 6 juni gelanceerd. Triple Double heeft deze website de afgelopen maanden ontwikkeld, in samenwerking met Flying Kiwi voor het technisch development.

Ontdek de nieuwe website van TT Circuit Assen, ontwikkeld door Triple Double. Een volledig nieuw, verrassend en prikkelend design dat perfect past bij de identiteit van TT Circuit Assen. Met deze website geeft TT een flinke upgrade aan de ervaring van haar digitale bezoekers.

Met de 92e editie voor de deur van de MotoGP Assen was juni het perfecte moment voor de onthulling van de nieuwe website van het TT Circuit. Op 6 juni is de website dan ook gelanceerd voor het publiek, onder toeziend oog van aanwezige pers.

Eind 2022 is het project voor de realisatie van een nieuwe website afgetrapt. Focuspunt voor TT was het toevoegen van beleving voor de digitale bezoeker.

“De beleving, de sfeer, het gevoel en de ambiance van de TT van het scherm laten spatten”

— aldus de opdracht aan Triple Double omschreven door TT-voorzitter Arjan Bos.

De nieuwe website van het circuit is volledig gebouwd rondom de merkgedachte van het TT Circuit ‘feel free at the TT’. Vrijheid, snelheid en kleurrijk zijn drie van de centrale thema’s bij de realisatie van dit nieuwe ontwerp. “Gedurende een intensief samenwerkingstraject hebben we met het team van TT toegewerkt naar de lancering van hun nieuwe website. Het was leuk om te merken dat het team van TT open stond voor een nieuwe ervaring en echt durfde te kiezen voor een uitgesproken en kleurrijk design”, zo omschrijft Sanne Janssen, Digital Lead Triple Double de samenwerking met TT.

🔗 Bekijk de website hier: https://www.ttcircuit.com

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates