Supporter ben je altijd en overal.

Sinds 2022 is DHL Supporter van de Oranjevrouwen. Met het partnership steunt en support DHL de dames op het allerhoogste niveau. En die support houdt natuurlijk niet op bij de landsgrenzen…

WK Handbal Denemarken
Deze week stonden zowel voor de handbal- als voetbalvrouwen grote wedstrijden op het programma. Zo reisden ambassadeur Lois Abbingh en haar teamgenoten af naar het WK Handbal in Denemarken. Op weg naar het grootste toernooi van het jaar verraste DHL het team met een aantal bijzondere succeswensen van vrienden, familie en andere DHL-ambassadeurs.


We doen er als supporter van de Oranjevrouwen alles aan om ze het beste uit zichzelf te laten halen. Juist in het buitenland, waar de support soms minder vanzelfsprekend is, zijn wij er om ze een hart onder de riem te steken.

— Janske Delmee, Sponsorshipmanager DHL

Engeland - Nederland | Wembley, Londen
Op het legendarische Wembley traden de Oranjevrouwen aan tegen het Engeland van Sarina Wiegman. Ditmaal was het de beurt aan twee supporters om het team namens DHL aan te moedigen. Zij waren de gelukkige winnaars vanuit een actie in samenwerking met DPG.

DHL. Supporter van de Oranjevrouwen. Waar ze ook gaan.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates