#SameDream

Een niet eerder vertoond partnership in de vrouwensport: DHL Parcel is vanaf vandaag logistiek partner en sponsor van de nationale vrouwenteams in het voetbal, hockey, volleybal en handbal.

#SameDream
De Nederlandse vrouwensport maakt op internationaal topniveau een enorme groei door in prestaties en populariteit. Het doel is om die sportprestaties op het allerhoogste niveau neer te blijven zetten. Deze match in ambitie en motivatie om tot de beste te behoren wordt samengevat in #SameDream en omarmt door DHL. Met het partnership steunt en support DHL de sporters om deze droom waar te kunnen maken.

Handbalster Lois Abbingh, hockeyster Pien Sanders, volleybalster Laura Dijkema en voetbalster Jackie Groenen zijn namens de bonden de ambassadeurs in dit partnership.

“Het is uniek dat een internationaal merk als DHL Parcel op deze manier als sponsor van vier vrouwenteams instapt. Het bevestigt de positieve ontwikkeling die deze bonden de afgelopen jaren gemaakt hebben. We zijn er super trots op dat we DHL op deze reis mochten helpen en blijven helpen er alles aan te doen het maximale te bereiken.”

— Guido Klomp, Managing Director bij Triple Double sportmarketing

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates