Ruud van der Knaap maakt transfer naar Feyenoord

Na 14 jaar verlaat Ruud van der Knaap Triple Double voor een nieuwe uitdaging. Hij wordt Commercieel Directeur bij landskampioen Feyenoord.

Ruud begon in 2010 bij Triple Double en werkte aan diverse grote projecten. Als ‘Manager Voetbal’ was hij onder andere verantwoordelijk voor alle voetbalprojecten binnen het bureau, zoals Albert Heijn, Opel, Unibet, Philips, Hartstichting en sportorganisaties als de KNVB en Eredivisie. Later werd Ruud als directielid verantwoordelijk voor het partnerships-team.

Michel van Troost, Managing Director bij Triple Double: “Met het vertrek van Ruud verliezen we een belangrijke steunpilaar van ons bureau en dat is altijd even pittig, maar we zijn vooral heel trots dat hij zo’n mooie transfer gaat maken. Wij zijn Ruud enorm dankbaar voor zijn inspiratie, professionaliteit en zijn bijdrage aan de groei van Triple Double.”

“Als je na 14 jaar afscheid neemt van je werkgever, dan voelt dat best vreemd. Zeker als Triple Double je zoveel plezier heeft gebracht, zoveel kansen heeft gegeven, zoveel memorabele momenten heeft bezorgd en je naar zoveel bijzondere plekken heeft gebracht. En bovenal vanwege de geweldige collega’s en opdrachtgevers met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt. Het bureau staat er uitstekend voor en is klaar voor de toekomst. Verder heb ik zelf natuurlijk heel veel zin om straks bij Feyenoord aan de slag te gaan”, aldus Ruud.

De directietaken van Ruud worden voorlopig overgenomen door Guido Klomp, Hanneke Jaanen en Michel van Troost. Samen met het talentvolle team van Triple Double wordt gekeken hoe de functie in de toekomst wordt ingevuld.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates