Robin Koster treedt toe tot directie Triple Double

Robin Koster treedt per direct toe tot de directie van Triple Double. Samen met managing director Michel van Troost en directieleden Guido Klomp en Hanneke Jaanen, krijgt hij de leiding over het sportmarketingbureau.

Robin maakte in 2014 zijn entree bij Triple Double en ontwikkelde zich door de jaren heen tot belangrijke kracht. Zo speelde hij een grote rol bij prijswinnende campagnes en activaties voor klanten als Albert Heijn, Nationale-Nederlanden en Opel, ontfermt hij zich als cultuurbewaker over nieuwe collega’s en is hij een belangrijke schakel in de dagelijkse aansturing van het team. Aan zijn verblijf bij Triple Double wordt nu dus een nieuw hoofdstuk toegevoegd.

Met zijn ervaring en analytische blik is Robin niet alleen belangrijk als sportmarketeer, maar speelt hij ook een essentiële rol bij de verdere ontwikkeling van het team en bureau. We zijn blij hem in deze rol langer aan ons te binden.

— Michel van Troost, Managing director Triple Double

Ook Robin toont zich verheugd met zijn directierol. “Ik heb bij Triple Double altijd vertrouwen gevoeld en de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen. Deze nieuwe rol is een mooie vervolgstap en bekroning op (bijna) 10 jaar bij de club. Ik kijk ernaar uit om met een geweldig team onderscheidend en (prijs)winnend werk te blijven maken voor en met onze klanten.”

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates