Philips en PSV veroveren officieel wereldrecord

Philips en PSV zijn al 110 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. En die verbintenis is door Guinness World Records erkend als een officieel wereldrecord. Dat werd door niemand minder dan wijlen Frits Philips bekend gemaakt.

Op de verjaardag van PSV vestigen Philips en de club een wereldrecord. De waardevolle samenwerking krijgt een officiele Guinness World Records Title voor ‘Longest time to sponsor a sports team’. Het vorige record stond op naam van Ford Motor Company en het Australische Geelong Football Club met 98 jaar.

Video met meneer Frits
Het record wordt vandaag aangekondigd door een video met wijlen Frits Philips in de hoofdrol. Meneer Frits heeft altijd een bijzondere band gehouden met zijn geliefde PSV. Deze campagne met bijzonder deepfake-techniek is ontwikkeld door Triple Double, in samenwerking met Blickfanger en Fake it or Leave it.

Meer activiteiten
De komende periode volgen meer activiteiten vanuit Philips en PSV om het bijzondere record te vieren. Philips schenkt bijvoorbeeld een plaquette aan PSV ter herinnering aan het record. Deze plaquette wordt binnenkort onthuld bij het Philips Stadion.


Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates