Nieuwe lichting BURO SPECO van start.

De nieuwe lichting van het enige sportmarketingbureau in Nederland, gerund door studenten, is van start gegaan. Deze vijf studenten van de Fontys SPECO-opleiding vormen lichting 8 van BURO SPECO.

Ambitieuze SPECO-studenten gaan een heel schooljaar zelfstandig aan de slag met echte vraagstukken uit het werkveld. Zij werken onder de supervisie van sportmarketeers van Triple Double en worden gecoacht door een SPECO-docent. Het eerste half jaar combineren ze het met opdrachten en lessen vanuit de opleiding. Het tweede half jaar duiken de studenten fulltime in hun bureau. De studenten werken vanuit een eigen kantoor bij Triple Double in SX. Eerder werkte BURO SPECO onder andere voor de Triathlonbond, GoodHabitz, Keuken Kampioen Divisie, Jeugdfonds Sport en Cultuur en meer.

‘Mijn opvatting is dat je het meeste leert in de praktijk. BURO SPECO is dan ook een perfecte mogelijkheid om studenten kennis te laten maken met het ‘echte’ werkveld. Dus geen meewerkstage, maar direct een bureau met eigen verantwoordelijkheid en alles wat daarbij komt kijken. Een prachtig project met bewezen resultaat als onderdeel van de fijne samenwerking met de erkende onderwijsinstelling Fontys.’

— Sander Rodenburg, Sportmarketeer TRIPLE DOUBLE

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates