Een goede nachtrust is het halve werk

Een goede nachtrust is essentieel voor optimale prestaties overdag. Niet alleen voor sporters, maar voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Eigenlijk heel logisch. Vonden wij ook.

In aanloop naar de Tour de France en het WK Vrouwenvoetbal wil M line benadrukken dat een goede nachtrust essentieel is voor het leveren van prestaties. Of het nu sportieve prestaties zijn of als je gewoon het maximale uit je dag wil halen. Door het maken van hele onlogische situaties, maken we de consument duidelijk dat het leveren van prestaties zonder goede nachtrust, net zo onlogisch is. Je gaat toch ook niet fietsen met vierkante wielen, of je gazon bijwerken met een nagelschaartje?

De campagne is de afgelopen periode uitgerold op de nationale radio, YouTube-advertenties, advertenties in dagbladen en via digital Out-of-Home op diverse locaties zoals tankstations en NS-stations.

M line is trotse sponsor van Team Jumbo-Visma, KNVB, NOC*NSF, TeamNL en Ajax. In de campagne staan de Jumbo-Visma renner Steven Kruijswijk, Oranje-speelster Vivienne Miedema en TeamNL-zwemmer Arno Kamminga centraal.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates