Fresh face alert

We hebben ons team versterkt met vijf nieuwe krachten. Welkom Rodger, Menno, Billy, Mick en Rochelle!

Rodger Beekman
Rodger versterkt de vloer als creative director. Deze ervaren rot in het vak deed al ervaring op bij een breed scala aan bureaus in binnen- en buitenland, waaronder TBWA, DDB en BBDO.

Menno Rottier
Menno Rottier heeft zoveel passie voor sport dat hij wekelijks de oversteek van Zeeland naar Eindhoven gaat maken. Daar zijn we heel blij mee, want die Zeeuwse mentaliteit is waardevol in ons team. Menno start als sportmarketeer.

Billy Kiemeny
Billy komt over van BrandLoyalty en start in ons team als sportmarketeer. Hij laat zich niet alleen kenmerken door zijn kennis over marketing en communicatie, maar zeker ook door zijn energie, glimlach en gevoel voor humor. Go Billy!

Mick van Gool
Pienter, sociaal en een sportieve mindset. Dat bracht Mick van Gool al tot verschillende universiteiten buiten onze landsgrenzen. Hij verlaat nu de schoolbanken en start in ons team als sportmarketeer.

Rochelle van Dinter

Creatief talent was dichterbij dan we ooit dachten, want deze Eindhovense bleek pal naast SX te wonen. Rochelle werkte eerder voor Fightclub en Stick/Link en zal de functie van creative vervullen.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates