Dagmar naar Golazo Sports

Dagmar maakt na ruim 5 jaar Triple Double per 1 februari 2022 de overstap naar Golazo Sports. Samen met Triple Double, Peak4 en Arko Sports Media maakt Golazo Sports onderdeel uit van Golazo Nederland. Als Manager Projectmanagement, Communications & Customer Care vormt Dagmar samen met Wim Nuyts de operationele leiding.

Dagmar over zijn nieuwe rol: “Een mooie uitdaging om met een passievol team via de tientallen hardloop-, fiets- en wandelevenementen honderdduizenden mensen in beweging te krijgen en houden. En ondanks het feit dat mijn uitvalsbasis Rotterdam wordt, ben ik blij om binnen Golazo Nederland toch verbonden te blijven met Triple Double.”

“We zijn blij dat Dagmar zijn carrière voortzet binnen ons bedrijf. Door collega's ervaring op de laten doen bij verschillende onderdelen van Golazo Nederland stimuleren we de samenwerking tussen de onderdelen. Met Dagmar zijn kennis en ervaring zijn we ook beter in staat om onze partners van de tientallen sportevenementen die we met Golazo Sports organiseren beter te bedienen en nieuwe partners aan ons te binden.”, aldus Barbier, CEO van Golazo Nederland.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates