AA Drink is weer Ready for More

Een nieuwe sport proberen, benen die verzuren of tóch gewoon aansluiten bij dat peloton. In hun nieuwe campagne presenteert AA Drink vier sporters met een eigen verhaallijn, die de uitdaging met zichzelf aangaan.

Met een vervolg op de Ready for More-campagne in 2022, zet AA Drink ook dit jaar in op de individuele sporter en de fysieke en mentale drempels die zij vaak moeten overwinnen. In de campagne staan de hardloper, fietser, padelspeler en crossfitter centraal. Passend bij de sportkalender wordt deze campagne het hele jaar uitgerold via tv-commercials, online commercials, social media, bannering en (digital) out of home.

Aftrap Ready for More-campagne

Door de campagne op te splitsen in vier verhaallijnen kan AA Drink de sporter gerichter bereiken. Rondom de afgelopen hardloop-events was de AA Drink-hardloopster zichtbaar op tv, digital out of home en bij de vele running events die AA Drink sponsort in Nederland en België.

“We zijn ook aanwezig bij de vele sport-events die we sponsoren. Je ziet ons dus niet alleen op tv, maar juist ook bij het event waar jij als sporter aan deelneemt.” – Claire Pastoor, Brand Manager AA Drink

Fietsen, padel en crossfit

Passend bij die sportkalender draait in het tweede kwartaal, rondom alle grote wielerkoersen, de tv-commercial gericht op fietsen. Zodra de World Padel Tour naar Amsterdam komt in het derde kwartaal schakelt AA Drink ook de padel-speler in. In de laatste maanden van het jaar ziet de AA Drink-doelgroep de fitness-campagne voorbij komen.

Local sport heroes

Triple Double heeft de vernieuwde positionering van AA Drink - waarin lokale sporthelden centraal staan - en de daaruit volgende Ready for More-campagnes voor AA Drink ontwikkeld en uitgevoerd. Samen met het Belgische sportmarketingbureau Sportizon ondersteunen wij hen op het gebied van strategie, creatie en uitvoering.

Bekijk de commercials hier:

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates