Albert Heijn

Spaar mee voor je lokale voetbalclub.

Albert Heijn is ‘Supporter van voetballend Nederland’ en dus ook van het amateurvoetbal. Met meer dan 3.000 amateurverenigingen en 1,2 miljoen clubvoetballers kent Nederland een uniek voetballandschap. Maar clubs staan onder druk en kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken.

Services

Strategie
Creatie
Design

Credits

Mark Engelen
Tot en met ontwerpen
Make sports count

1.600.000

euro wordt bijgedragen aan het amateurvoetbal

3.000

deelnemende clubs

9.368

euro spaarde de nummer 1, SC Feyenoord bij elkaar

Digitaal sparen voor lokale voetbalclub.

Albert Heijn – in samenwerking met de KNVB – Voetbalpassie: een digitaal spaarprogramma waarmee consumenten lokale voetbalclubs kunnen steunen, simpelweg door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

In de AH app kon je bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende actieproducten Voetbalpassiepunten sparen. Op alle groente en fruit aankopen werden zelfs dubbele spaarpunten gegeven. Met een volle digitale spaarkaart van 10 punten werd een lokale voetbalclub naar keuze met €1 gesponsord.

Mooie opbrengst voor amateurvoetbalclubs in Nederland.

Samen hebben spaarders €1.600.000 gespaard voor alle amateurvoetbalclubs in Nederland. Met het opgehaalde bedrag van Voetbalpassie kunnen de verenigingen bijvoorbeeld trainingsmateriaal aanschaffen of een financiële reserve opbouwen voor het onderhoud van de velden of de kantine.

Benieuwd naar meer werk?

Bekijk wat we nog meer gemaakt hebben