Keuken Kampioen

Smaakmakers van de toekomst

Hoe kun je de smaakmakers van de Keuken Kampioen Divisie het podium geven dat zij verdienen? Juist, tijdens de eerste editie van het Kampioensdiner waar de Gouden Schilden werden uitgereikt. In de Orangerie was het Bondscoach Louis van Gaal die de Gouden Schilden uitreikte aan onder andere Beste Speler, Beste Talent en Beste Keeper.

Services

Communicatie
Activatie
Creatie
Events
Design

Credits

Timmer TV
Opvallers
Vormgenoten
Make sports count

6

Gouden Schilden voor de smaakmakers van de toekomst.

449.507

euro mediawaarde Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie biedt ieder seizoen spektakel en is bij uitstek een kweekvijver voor talent. Zo bestaat het Nederlands elftal van Bondscoach Louis van Gaal gemiddeld uit circa tien spelers die in de Keuken Kampioen Divisie hebben gspeeld. Onder toeziend oog van spelers, trainers en stakeholders van de Keuken Kampioen Divisie, kregen Robert Mühren (Beste Speler), Thijs Dallinga (Topscorer), Dick Lukkien (Beste Trainer), Johan Bakayoko (Beste Talent) en Nick Olij (Beste Keeper) en FC Emmen (kampioensploeg) de bekroning op hun seizoen.

Bij aanvang van het partnership van Keuken Kampioen met de Eerste Divisie wilden we de Keuken Kampioen Divisie en haar belangrijke rol als kweekvijfer voor talent een groter podium geven. Vanwege Corona heeft de eerste editie twee seizoenen extra op zich moeten laten wachten. De positieve reacties van spelers, trainers en andere stakeholders bevestigden ons gevoel dat het event perfect paste.

— SANDER RODENBURG, SPORTMARKETEER TRIPLE DOUBLE

Benieuwd naar meer werk?

Bekijk wat we nog meer gemaakt hebben