Keuken Kampioen

Kampioensdiner 2022-2023

Ook dit jaar hebben we de Smaakmakers van de Keuken Kampioen Divisie het podium gegeven dat zij verdienen tijdens het jaarlijkse Kampioensdiner.

Services

Communicatie
Activatie
Design
Creatie
Events

Credits

Timmer TV
Big Boys Quality
Noorkade Veghel
Trendsetters
Tio Hoogeschool
SportExposure
Make sports count

98.900.000

Bereik

€405.116

PR-waarde

€96.211

AVE

Tijdens dit diner zijn de Gouden Schilden uitgereikt aan de beste speler (Thomas van der Belt) beste talent (Ruben van Bommel), beste keeper (Michael Brouwer), beste trainer (Dick Schreuder), topscorer (Lennart Thy) en het kampioensteam. Onder toeziend oog van ruim 200 genodigden zorgde Ronald Koeman er samen met Fresia Cousiño Arias voor dat het seizoen in de Noordkade in Veghel eervol werd afgesloten.

De Keuken Kampioen Divisie biedt ieder seizoen spektakel en is bij uitstek een kweekvijver voor talent. Zo bestaat het Nederlands elftal van bondscoach Ronald Koeman gemiddeld uit ongeveer tien spelers die in de Keuken Kampioen Divisie hebben gespeeld.

Tijdens het Kampioensdiner zetten we trainers en spelers in het zonnetje die dit seizoen een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. In de Keuken Kampioen Divisie draait alles om ontwikkeling. We zijn hét podium voor talenten om zich te presenteren aan clubs uit de Eredivisie én andere internationale topcompetities.

— Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie

Benieuwd naar meer werk?

Bekijk wat we nog meer gemaakt hebben