#MadeInEindhoven

Eindhoven. Onze stad. Stad van dromers, denkers, durvers en doeners. Gemaakt door de makers van de stad. Met Anton en Frits Philips als grondleggers van het fundament van vandaag. Van de techniek, de machines, het licht en natuurlijk PSV. Van de vele kansen en prachtige mogelijkheden. Met ongekende hoogtepunten als resultaat.

Uit dat verleden maken we hier vandaag de toekomst. Met technologie die verder gaat dan we ooit hadden bedacht. Met kennis, design en intelligentie middenin de slimste regio ter wereld. Maar altijd met onze voeten op de grond en handen uit de mouwen. Want Eindhoven maakt Eindhoven. Met wereldwijde impact.

En deze mentaliteit komt samen in het nieuwe PSV-shirt van PUMA. Gewoon door hard te werken, samen op te trekken en kansen te zien, pakken en realiseren. Maar ook door originaliteit, creativiteit en de kunsten van verbeelding, ontwerpen en vormen. En dat zorgt voor oorspronkelijkheid en authenticiteit. Want onze ideeën, daar tekenen we voor.

Wij zijn Eindhoven. En wij maken de stad. Samen met PSV, PUMA, TDE, Fresku, fans en alle andere makers maken wij hier de toekomst. Door deze ‘vibe’ te delen, ontstaat er energie om door te zetten. En iets voor anderen te betekenen. Want eendracht maakt macht. Voor vandaag. En voor morgen.

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates