Dat smaakt naar meer

Voor sommigen was de naam in het begin misschien even wennen. Maar de Keuken Kampioen Divisie is niet meer weg te denken uit het Nederlandse voetbal. Een spectaculaire competitie, die als springplank dient naar de (inter)nationale top.

Dat geldt ook voor Keuken Kampioen dat haar naamsbekendheid en voorkeur flink zag stijgen. Om deze reden heeft Keuken Kampioen, onderdeel van De Mandemakers Groep, het contract met de Coöperatie Eerste Divisie met onbepaalde tijd verlengd. Een bewijs van vertrouwen en liefde voor het voetbal. En een unieke zet in deze tijd.

We merken dat de naamgeving van de Keuken Kampioen Divisie een geweldige positieve impact heeft op alle facetten van ons merk. De competitie die staat voor kwaliteit, beleving en toegankelijkheid past erg goed bij ons. We geloven dat we door het op dit moment aankondigen van een verlenging voor onbepaalde tijd een enorm positief signaal afgeven aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie. We willen hiermee laten zien dat we vertrouwen hebben in de samenwerking en de toekomst van de competitie.

— Wim de Ruiter, Holding Directeur De Mandemakers Groep

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates