Heel Helmond Sport

Het vooruitzicht van een nieuw stadion vormt voor Helmond Sport de aanleiding om een beweging op gang te brengen met als doel de stad Helmond en de regio sportiever en vitaler te maken. Dit alles onder de noemer 'Heel Helmond Sport'.

Samen met enkele stevige founding partners heeft Helmond Sport de maatschappelijke kaart getrokken en zichzelf de vraag gesteld op welke manier zij van meerwaarde kan zijn voor de stad en haar inwoners. Voorlopig resultaat: op de voorkant van het shirt prijkt de komende jaren de campagneslogan, elke speler is contractueel verplicht wekelijks een maatschappelijke bijdrage te leveren, de businessclub is een eigen initiatief begonnen onder de noemer Heel Helmond Support, er wordt een gezonde Heel Helmond Sport drank ontwikkeld en nog veel meer. Dit allemaal met het ultieme doel de stad en de regio sportiever en vitaler te maken.

Het bijzondere aan Heel Helmond Sport is dat door de kracht van sport er synergie is ontstaan tussen allerlei mensen en organisaties. Gezamenlijk impact creëren geeft ongelofelijk veel energie en beweging.

— Leon Vlemmings, Algemeen Directeur Helmond Sport

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates