Auto van de Club: een sterk staaltje supportersvoordeel

Al jaren levert Opel de auto’s aan Feyenoord-spelers én -werknemers. Voor Opel ontwikkelden we een concept dat Feyenoord-supporters in staat stelt ook een ‘Auto van de Club’ te rijden.

Gedurende het seizoen 2019/2020 ontvangen Feyenoord-supporters bij aanschaf van een nieuwe Opel een officieel ‘Auto van de Club’-pakket vol Feyenoord-gadgets, waaronder een minidress voor in de auto, twee gordelbeschermers en een sleutelhanger. Bovendien ontvangen supporters die gebruik maken van het aanbod het Feyenoord thuis- of uitshirt cadeau.

Geïnteresseerden kunnen via opel.nl/feyenoord een ‘Auto van de Club’-voucher aanvragen. Op vertoon van de voucher ontvangen zij het ‘Auto van de Club’-pakket na aanschaf van een nieuwe personenauto of bedrijfswagen bij Opel-dealer. Ook als men kiest voor een Opel Private Leasecontract.

In het kader van de lancering van het ‘Auto van de Club’-concept vechten Feyenoord-spelers Jens Toornstra en Sven van Beek een verbeten strijd uit tegen Justin Bijlow en Orkun Kökcü om de titel ‘Beste Chauffeur van Feyenoord’.

Met dit concept brengen we Feyenoord en Opel nog dichter bij elkaar.

— Annemarie van Merrienboer – Manager Communications Opel Nederland

Lees snel verder

Bekijk meer gerelateerde updates